Mandag d. 16.01.2017 kl. 17.00 i Scala

Holstebro Filmklub 2017

SØSTRE

Vi er i kystbyen Kamakura, hvor tre søstre bor sammen, men lever hvert deres særlige liv. De får meddelelse om, at deres far, som forlod dem for 15 år siden for at stifte en ny familie, er død. Derfor tager de til begravelsen og møder deres ukendte halvsøster, som de får draget ind i deres liv. Det er en meget japansk film, som dvæler ved årstidernes skiften og de mange ritualer bl.a. ved måltider, som karakteriserer livet i Japan. Filmen er poetisk og livsbekræftende med skildring af både sorg og glæde i søstrenes liv. Filmen hylder samhørighed og slægtskab som de egentlige værdier i tilværelsen, og filmens budskab rummes i ord sagt af en af filmens personer:” Jeg er glad for, at jeg stadig kan se det smukke i det smukke”. Det er en varm film, der griber en om hjertet.

Søstre

SØSTRE