Retur til forsiden.

Mandag d. 23. 10. 2019

Holstebro Filmklub  E. 2019

D O G M A N

Vi er i en lille trøstesløs kystby udenfor Napoli. Her møder vi hundeelskeren Marcello, der har to passioner i livet: deledatteren Alida og hundene, som bliver plejet og passet i hans salon Dogman.
Egentlig vil Marcello bare leve et almindeligt liv i fred med naboer og venner og spille fodbold på det lokale hold. Men for at finansiere dykkerture med datteren driver han en nebengeschäft, nemlig salg af kokain. Her kommer så volds-psykopaten Simone ind i billedet. Han terroriserer i den lille by, men ingen gør noget, heller ikke Marcello.
Men er Marcello ikke i virkeligheden medskyldig i Simones voldelige
adfærd, fordi han sælger kokain til ham? Hvad er det for en relation Marcello har til Simone, hvorfor holder han hele tiden hånden over ham?
   Fortsættes i højre spalte

DOGMAN Poster

Er der en gensidig afhængighed, som en underhund af en overhund?
Det er en mørk og dyster film. Marcello træffer nogle måske uforståelige valg, som får fatale
konsekvenser. Filmen bliver ved med at rumstere i ens hoved med mange spørgsmål.
Det er på enhver måde stor filmkunst.

DOGMAN
(Italien, Frankrig  2018)