Mandag den 16. november 2020

Holstebro Filmklub 2020

PLADSBESTILLING
Kun for medlemmer.
Er du ikke medlem, så meld dig ind først. Myndighedernes retningslinier omkring corona smitten begrænser pladserne i biografsalen. Så er den forestilling du ønsker at bestille plads til fuldt booket, så vælg venligst den anden. Vi sparer pladser når medlemmerne bestiller som par eller i grupper, så gør venligst det - TAK!
Bestil plads til kl.14  HER
Bestil plads til kl.17  HER

SORRY WE MISSED YOU
Familien Turner I Newcastle I det nordøstlige England kæmper for at få det hele til at hænge sammen. Faderen Ricky køber en varevogn, så han kan få arbejde som selvstændig chauffør for et pakkefirma, tilsyneladende en fordelagtig ordning, men i virkelig-
heden en udsat og rettighedsløs position. Konen arbejder i hjemme-plejen, hvor der aldrig er tid nok til de syge, gamle og ensomme. Man er ikke i tvivl om, hvor instruktør og manuskriptforfatter lægger deres sympati, og deres evne til at skildre og forstå dynamikken mellem mennesker, både unge og gamle og beskrive deres følelser enkelt og klart er overbevisende. Filmens titel refererer til den seddel, som Ricky lægger, når pakkemodtageren ikke er hjemme. Men den henviser også til de mennesker på bunden, som samfundet har valgt at overse.

Sidste Bud

Filmen vises i
 Big Bio
Enghaven 17
Holstebro
Det er nødvendigt at bestille plads
til venstre  på denne side.
Det er kun medlemmer i efteråret 2020, der må bestille plads og som
får adgang til filmforevisningen.
Man melder sig ind på forsiden.
Gå til forsiden -
tilmelding foregår der !