Holstebro Filmklub viser

f7 v
Danielle er en ung biseksuel jødisk kvinde, der er under uddannelse, og som også tjener penge som sugarbaby. Vi møder hende og hendes omsorgsfulde og omklamrende familie til en Shiva, som er en jødisk begravelsesfest. Det jødiske miljø opleves helt uudholdeligt for Danielle i dets fastholden af traditionelle kønsroller og stereotyp identitet, som hun bare gerne vil være fri af. Filmen er et klaustrofobisk kammerspil båret af sort og meget jødisk humor. Danielle og vi krummer ofte tæer, da mor, ekskæreste, sugardaddy og hans kone og barn alle er tilstede ved den rituelle fest. Filmens temaer er: løgn, sandhed og forstillelse. Danielle vil gerne være fri, klare sig selv og blive voksen. Selvom rammen er jødisk, er Danielles problemer almenmenneskelige, og hun spilles troværdigt.
Nogle har kaldt filmen en meget underholdende sort komedie.

Big Bio
Enghaven 17