Mandag d. 19. oktober 2020

Holstebro Filmklub  E. 2020

PLADSBESTILLING
Kun for medlemmer.
Er du ikke medlem, så meld dig ind først! Myndighedernes retningslinier omkring
corona smitten begrænser pladserne i biografsalen. Er den forestilling du ønsker at bestille plads til fuldt booket, så vælg venligst den anden. Vi sparer pladser når medlemmerne bestiller som pare eller
i grupper, så gør venligst det - TAK!
Bestil plads til kl.14
Bestil plads til kl.17

EN HVID HVID DAG
Indledningsvis ser vi en ensom bil køre ad snoede kystveje i det tågede islandske landskab, så bryder den igennem et autoværn og forsvinder ud i intet.
Den kvindelige fører omkommer.
Hendes efterladte ægtefælle, politimanden Ingimundur, vil ikke tale om sit tab, sætter sit indre liv på stand-by og kaster sig i stedet over et husprojekt, mens han knytter stærke bånd til barnebarnet Salka. Men under oprydningen i hustruens efterladenskaber opdager politimanden, at hun har været ham utro. Han søger hjælp hos en psykolog, men må nøjes med at skype med ham, og der bliver gået hårdt til Ingimundur; ”Du har ikke selvmedlidenhed nok”, får han at vide.
Portrættet af den fåmælte enkemand, der mærker raseriet tage til, er meget overraskende, vedkommende og bæredygtigt; man kan kalde filmen for en traume-krimi med et fint sammenspil mellem kunstnerisk udtryk og engageret fortælling.

Amanda

Filmen vises i Big Bio
Enghaven 17 Holstebro
Det er nødvendigt at bestille plads
her til venstre  på denne side.
Det er kun medlemmer i efteråret 2020,
der må bestille plads og som får adgang
til filmforevisningen.
Man melder sig ind på forsiden.
Gå til forsiden - tilmelding foregår der !

Mandag d. 19. oktober 2020
Kl. 14.00 og kl. 17.00