Mandag d. 30. november 2020

Holstebro Filmklub  E . 2020

PLADSBESTILLING
Kun for medlemmer.

Er du ikke medlem, så meld dig ind først!
Er den forestilling du ønsker at bestille plads til fuldt booket, så vælg venligst den anden. Vi sparer pladser, når medlemmerne bestiller som par eller i grupper, så gør venligst det - TAK!
Bestil plads til kl. 14 HER
Bestil plads til kl. 17 HER

Smerte og Ære
Vi møder i filmen den tilbagetrukne, desillusionerede filminstruktør Salvador Mallo, der neurotisk fokuserer på sit skrantende og skrøbelige helbred. Han kan ikke længere skabe film, og hvad er der ved livet, hvis man ikke kan lave film? For 32 år siden lavede han succesen Sabor med skuespilleren Alberto i hovedrollen. De ragede uklar, men nu mødes de tilfældigt, og måske kan dette møde løse op for instruktørens krise. Det gør det faktisk også, da Alberto skriver en teatermonolog over instruktørens selvbiografi. Ved opførelsen dukker Frederico op - en tidligere kæreste, som Salvador svigtede, men aldrig har glemt. Det er en film med mange lag og mønstre. Man siger, at minder er bearbejdelsen af levet liv. Filmen er fyldt med varme, smukke erindringsbilleder fra Salvadors barndom. Man kan ikke glemme de syngende arbejdende kvinder, der hænger vasketøj op på træerne ved floden. Er det fiktion eller virkelighed? Måske er det autofiktion fra Almodôvars side. Det er ikke vigtigt. Det er en smuk, varm og kærlig filen.Filmen er optaget i Madrid og Valencia. Spansk tale.

Filmen vises i
BIG BIO, Holstebro
Enghaven 17

Den 30. november kl. 14 og kl. 17

f6P Honningland

Det er nødvendigt at bestille plads.

Myndighederne kræver, at der skal være enet sæde mellem hver deltager. Såfremt man er samboende eller i nær kontakt til daglig, kan man bestille pladser sammen
 og derved komme til at sidde sammen.
Man bestiller her til venstre  på denne side.
Det er kun efteråret 2020 medlemmer,
der må bestille plads og som får adgang
til filmforevisningen.
Man melder sig ind på forsiden.
Gå til forsiden -
tilmelding foregår der !

SMERTE OG ÆRE
(Dolor y gloria / Pain & Glory)
(Spanien 2019)
Filmen er optaget i Madrid og Valencia.
Spansk tale.

Instruktør: